Ref: Daese. Lopend project...
Inwerken deur in gevel
Luifel
Hoekuitwerking luifel

Gevels

Voor de bekleding van gevels wordt steeds meer hout gebruikt. Dit type bekleding is immer heel warmte-isolerend en esthetisch aantrekkelijk.

Elteeconstruct bevestigt vakkundig houten bekleding in verschillende houtsoorten en Eternit gevelplaten op buitengevels. De houten bekleding met massieve planken of panelen tot 18mm dikte wordt horizontaal of verticaal geplaatst al naar gelang uw keuze.

Wij bekleden ook gevels in houtcomposiet met een natuurlijk uitzicht en aanvoelen van echt hout. Dit materiaal is vervaardigd uit gerecycleerd hout en kunststof. Het is duurzaam, vormvast, heel onderhoudsvriendelijk en snel schoon te maken, en is te verkrijgen aan een lagere prijs dan massief hout.

We zorgen tevens steeds voor een goede muurisolatie en gevelafwerking via het Isofinish-systeem van Borgh. Hierdoor wordt een goede ventilatie tussen bekleding en draagmuur gegarandeerd en koudebruggen vermeden.

U kunt tevens bij Elteeconstruct terecht voor onderhoudswerken aan uw houten gevelbekleding of voor renovatie en herstel van beschadigde bekleding.