Ref: Schoonheidsalon Jonic "VOOR"
Ref: Schoonheidsalon Jonic "NA"

Ramen

Bij Elteeconstruct kunt u kiezen uit houten, PVC of aluminium ramen op maat. We installeren enkele of meervoudige deurramen, klap- en schuiframen, accordeonramen en dakramen. U kunt bij ons terecht voor zowel het plaatsen van ramen in nieuwbouw als het verwijderen en aanbrengen van nieuwe ramen in renovaties.

Voor onze ramen in hout werken we met profielen uitgevoerd in gelamineerde sipo. Deze tropische hardhoutsoort is heel geschikt voor buitentoepassingen, sterk isolerend en beschilderbaar.

Voor onze PVC ramen verkiezen we steeds het kwaliteitsmerk Schüco. U kunt alle kanten op met dit materiaal. PVC profielen zijn te verkrijgen in een stijlvolle, gladde uitvoering of voorzien van een natuurlijke, gekleurde houtstructuur. Via een staalkaart kunt u kiezen uit 24 verschillende kleuren.

Onze aluminium ramen komen uit het gamma van Reynaers. Naast de traditionele anodisatie (natuurkleur) is dit type ramen beschikbaar met een poederlak in een brede waaier van matte, glanzende en structuur in alle RAL-kleuren.

We voorzien in onze plaatsing ook het installeren van de afwerkingsprofielen aan de binnen- en buitenzijde. Dit doen we steeds in hetzelfde materiaal als de ramen om storende tintverschillen te vermijden. Ook uw rolluiken kunnen we in materiaal en kleur op uw raamkeuze afstemmen.